Image Image Image Image Image Image Image Image Image

29 elo

Kirjoittaja

Monenmoista radonjärjestelmää

29.8.2016 | Kirjoittaja |

Lehdistössä esitellään aika ajoin niin RadonFixin kuin sen kilpailijoiden tarjoamia radonpoistojärjestelmiä. Ottamatta nyt kantaa yksittäisten kilpailijoiden ratkaisuihin tai mainitsematta yritysten nimiä, niin ajoittain hieman hämmästyttää lukea lehdistöstä juttua muiden valmistajien radonjärjestelmistä.

Esiteltiinpä yhdessä lehdessä äskettäin sellaistakin ratkaisua, jossa järjestelmän huoltokaivo puhaltimineen laitetaan – ainakin valokuvan perusteella – selvästi maan alle ja kaivon päälle lapiodaan puolisen metriä maata. Homma saattaakin toimia hyvin niin kauan kuin puhallin toimii normaalisti. Puhaltimilla kun on kuitenkin taipumus vikaantua, niin entäs sitten kun tulee huoltotarve: lapio esiin ja kaivuhommiin? Ongelmana umpinaisissa tiloissa on myös se, että puhallin ”hikoilee” tällöin kovasti ja kaivo on tämän johdosta hyvin märkä.

RadonFix-tuoteperhe on puolestaan suunniteltu sekä loppukäyttäjän että asennusmiesten kannalta erittäin toimivaksi. Tiiveys on olennaista radonjärjestelmän tehokkaan toiminnan kannalta. Koska tiivistyksessä käytettävä polyeteenikalvo asennetaan RadonFix-järjestelmiin jo tehtaalla, radonjärjestelmästä tulee aina taatusti tiivis. Järjestelmä on myös asentajan kannalta turvallisempi, sillä asennuksen aikana ei tarvitse mennä kaivoon. RadonFix-järjestelmän puhaltimen mahdolliset huoltotoimet tehdään kätevästi maan pinnalta käsin. Kaivuhommiin ei tarvitse ryhtyä!

Facebooktwitterlinkedin