Image Image Image Image Image Image Image Image Image

14 kesä

Kirjoittaja

Radonongelman poistaja: RadonFix

14.6.2016 | Kirjoittaja |

Kun asunnossa on mitattu viitearvot ylittävä radonpitoisuus (yli 400 Bq/m³), on radonkorjaus välttämätön. Onnistunut ja turvallinen radonremontti vaatii ammattilaisen apua sekä remontin suunnitteluun että toteutukseen. Ammattilaisen käyttäminen tulee tee-se-itse -remontteja edullisemmaksi: asiantuntija osaa suunnitella juuri oikeat toimenpiteet tietyn kiinteistön radonarvojen alentamiseksi. Näin taataan se, että radonarvot saadaan hyväksytylle tasolle.

Kotimainen RadonFix-tuoteperhe on kehitetty suomalaisten kotien erityisvaatimuksiin. RadonFix-poistojärjestelmät ovat paitsi täydellisen tiiviitä niin myös asennusturvallisia. Tiiveys on radonin poistojärjestelmissä erityisen tärkeää. RadonFix-tuotteissa käytettävä polyeteenikalvo kiinnitetään jo tehtaalla. Asentajan ei tarvitse mennä erikseen kaivantoon sitä asentamaan. Tämän ansiosta järjestelmä on aina tiivis, asentajan kannalta työturvallinen sekä nopeampi asentaa.

Tiettyyn kiinteistöön parhaiten soveltuva RadonFix-ratkaisu riippuu mm. maaperästä sekä rakennusteknisistä seikoista. RadonFixin asiantuntijat osaavat suositella kohteeseen parhaiten soveltuvaa radonkaivoa. Heiltä saa kokemuksella ja ammattitaidolla tehdyt suunnitelmat radonin poistamiseksi. RadonFix-tuoteperheen asennuksesta huolehtivat kokeneet ja erikoiskoulutetut asentajat.

Lisätietoa RadonFix-tuoteperheestä: https://radonfix.fi/palvelut/radonin-poisto-2/

Facebooktwitterlinkedin