Image Image Image Image Image Image Image Image Image

22 maalis

Kirjoittaja

Ilmanvaihdon ja tiivistyksen parantamisella radonarvot tavoitetasolle

22.3.2016 | Kirjoittaja |

Mikäli pitkäaikaisessa radomittauksessa on todettu asunnon tai muun tilan radonpitoisuuden olevan 200-400 Bq/m³, Säteilyturvakeskus STUK suosittelee toimia radonpitoisuuden madaltamiseksi. Tilojen ilmanvaihdon ja tiivistyksen parantaminen korjaa radonarvot yleensä tavoitetasolle.

On tärkeä huolehtia siitä, että radonarvojen parantamishankkeet suunnittelee alan ammattilainen. Vain täten voidaan varmistua siitä, että toteutetut toimenpiteet soveltuvat juuri kyseiselle kohteelle – tähän vaikuttavat niin tiloissa käytössä oleva ilmanvaihtojärjestelmä, rakennustapa kuin maaperäkin.

RadonFixin tiivistys- ja ilmanvaihtopaketti tarjoaa edullisen tavan parantaa asuntojen ja työpaikkojen radonarvoja. RadonFixin ammattilaiset ottavat aina tilojen erityisvaatimukset huomioon suunnitellessaan sinne parhaiten sopivan paketin. Ilmanvaihdon ja tiivistyksen korjaaminen on edullinen ja tehokas tapa huolehtia omasta radonturvallisuudestaan.

Lisätietoa:

STUK. Ilmanvaihtotekniset korjaukset. http://www.stuk.fi/aiheet/radon/radonkorjaukset/radonkorjausmenetelman-valinta/ilmanvaihtotekniset-korjaukset

RadonFix. Tiivistysratkaisut.
https://radonfix.fi/palvelut/tiivistysratkaisut/

Facebooktwitterlinkedin