Image Image Image Image Image Image Image Image Image

25 marras

Kirjoittaja

Allergia- ja astmaliiton sekä Omakotiliiton jäsenille radonmittaus etuhintaan

25.11.2015 | Kirjoittaja |

Sisäilman radon on merkittävä terveysriski. Arviolta puolet suomalaisen saamasta säteilyannoksesta on peräisin radonista, joka aiheuttaa maassamme vuosittain noin 300 keuhkosyöpätapausta. Varsinkin Etelä-Suomen harjualueilla sekä muilla tunnetuilla radonalueilla sijaitsevien kotien radonpitoisuus tulisikin suositusten mukaan mitata 5 vuoden välein.

Allergia- ja astmaliiton sekä Omakotiliiton jäsenet saavat valtakunnallisena jäsenetuna alennusta AlphaRadon-radonmittauksesta. AlphaRadon on Säteilyturvakeskuksen (STUK) hyväksymä, korkealuokkainen radonmittausmenetelmä.

Lisätietoa Allergia- ja astmaliiton jäseneduista täältä: http://www.allergia.fi/jasenyys/valtakunnalliset-jasenedut/sisailma-siivous-patjat-ja-vuodevaatteet/

Lisätietoa Omakotiliiton jäseneduista täältä: http://www.omakotiliitto.fi/jasenedut/radonfix

Facebooktwitterlinkedin